Гери Стаменова, която се прочу като Стиляна от хитовия тийн

...
Гери Стаменова, която се прочу като Стиляна от хитовия тийн
Коментари Харесай

Гери Стаменова от "Аз съм Изи" с много неприятна случка, показа и наранявания

Гери Стаменова, която се прочу като Стиляна от хитовия тийн сериал на Vbox7 " Аз съм Изи ", показа на story в Instagram неприятна фотография, от която разбираме, че хубавицата е претърпяла случай.

Гери качи своя фотография, на която се вижда, че има рана на лакътя, а към фотото е написала: " Пребивацията е налице ", само че пък наподобява е запазила положителното си въодушевление.

Виж още: Само на 21, само че към този момент суперзвезда: Даниел Роуз, за която би трябвало да знаете

На последвало story Гери е разгласила друга фотография, на която се вижда, че тя е в леглото си, само че по краката ѝ тук-там има превръзки с бинт. Красавицата, която тийн почитателите помнят и от другата ни поредност " 10 първи срещи ", не споделя за момента какво тъкмо се е случило, само че най-малко наподобява, че е добре и имаме вяра, че не се е случило нищо рисково. 

Виж още: Сексапилна, гореща и надарена: Pia Mia е новата тийн сензация 

Гери, която е също певица и инфлуенсърка, е много постоянна в Инстаграм, където споделя постоянно всевъзможни неща с хилядите си почитатели, които знаят всичко за обичаната си звезда в мрежата. Скоро хубавицата подпали Инстаграм, публикувайки секси фотоси, чиято локация също наподобява забавна - Берлин, където очевидно изкусителката е била за горещата фотосесия.

Виж още: Когато една врата се затвори: Какво следва пред абитуриентките от 4Magic? Момичетата с амбиции 

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР