Гери-Никол върти на пръста си двама едновременно - фолкпевеца Константин

...
Гери-Никол върти на пръста си двама едновременно - фолкпевеца Константин
Коментари Харесай

Гери-Никол в триъгълник с Коцето и Джизъса

Гери-Никол върти на пръста си двама по едно и също време - фолкпевеца Константин и футболиста Благой Георгиев. Свидетели на случките разясняват, че тя се натиска с тях по нощните заведения в разнообразни вечери. И до момента в който с Джизъса имат задявка от известно време, с Коцето флиртуват сякаш на подбив, само че постоянно минават границите на благоприличието, написа в. "България през днешния ден ".

След края на "Като две капки вода " в понеделник Гери-Никол за следващ път се отдаде на плевел нощен ваучър. В чалготека в Студентски град тя купонясваше с Коцето, артиста Иван Юруков и Боби Турбото. С артиста беше изключително близка, като двамата не спираха да се прегръщат и да се целуват по вратовете и бузите.



Когато тийнейджърката се умори от всичките пристрастености, реши да си тръгне от нощното заведение. Облече си якето, взе си чантата и потегли, само че Константин я спря. Той я сграбчи и не искаше да я пуска да си върви, защото не искаше купонът да свършва толкоз рано.

Близки и очевидци на флирта сред Благо и Гери-Никол описват, че някогашният футболист небрежно оплел младата изпълнителка в мрежите си. Първоначално тя се дърпала и не се връзвала на зарибявките му, само че скоро поддала и искрите сред тях се разхвърчали.

Именно поради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуща да е в публиката на шоуто и да приветства певицата в "Като две капки вода ".

Наскоро в мрежата се появи кадър, на който се вижда по какъв начин футболистът е награбил девойчето и ѝ раздава буйни целувки по врата.



"Гери-Никол е на такава възраст, че надали скоро ще се кротне, в противен случай - желае да се забавлява. Затова и евентуално се натиска с разнообразни мъже, което надали им се харесва. И до момента в който Коцето е женен и има две деца, то Георгиев е прясно разведен и може да флиртува с която си желае кокона. Въпреки другите им фамилни статути сред тях застава младо момиче и се заформя любовен триъгълник, който може да аргументи една камара пакости ", разясниха осведомени от близко със комплицираната обстановка.

Гери-Никол не крие благосклонностите си към Константин и в "Капките ". В края на гласуването тя съвсем постоянно дава 5 точки за него, а той обичайно ѝ връща жеста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР