Гери-Никол трябва да стане част от движението Освободете зърната. Певицата

...
Гери-Никол трябва да стане част от движението Освободете зърната. Певицата
Коментари Харесай

Playboy е отживелица: Гери-Никол показа зърната без срам и задръжки

Гери-Никол би трябвало да стане част от придвижването " Освободете зърната ". Певицата може да е известна като яката дупара, само че умерено може да  бъде прекръстена на якото зърно.

Поне по този начин пишат почитатели на Гери в Instagram, а те разясняват последните снимки на Гери, които са меко казано провокативни.

Виж още: Умни, естествени, съумели: Тези плеймейтки разрушиха стандарта! 

Певицата е решила да театралничи с черна мрежеста рокличка, само че очевидно е " пропуснала " да си постави сутиен. С просто око се вижда, че певицата е решила да покаже огромните си... биберони. Зърното на Гери обаче доста мощно ни припомня за една друга палава и занимателна фотография, само че на Фики. Преди години той се появи с мрежест потник на концерт на " Планета ", а зърното му реши да има лично мнение по въпросите и се получи това: 

Докато едни се любуват на щръкнатиле зърна, други не са уверени, че Гери е посмяла да си покаже по този начин гърдите. " Вие луди ли сте, това не са ѝ зърната! ", написа консуматор, а други го опровергават в отговор, че или не е виждал женски гърди, или не е добре с очите.

Виж още: Жадни за популярност: Момичетата от " Ергенът " се пробват да станат известни от 10 години, какви бяха преди 

Ние сме тук, с цел да потвърдим, че няма неистина, няма машинация - зърна на хоризонта са това! Ние нямаме нищо срещу младите артистки на България да се показват по този начин, както пожелаят. Free the nipple.

Иначе нищо креативно няма към Гери, единствено фотоси по дупе и гърди.

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР