Гери-Никол трябва да стане част от движението „Освободете зърната“. Певицата

...
Гери-Никол трябва да стане част от движението „Освободете зърната“. Певицата
Коментари Харесай

Издънки: Гери-Никол се издокара като Фики

Гери-Никол би трябвало да стане част от придвижването „ Освободете зърната “. Певицата може да е известна като яката дупара, само че умерено може да бъде прекръстена на якото зърно.

Поне по този начин пишат почитатели на Гери в инстаграм, а те разясняват последните снимки на Гери, които са меко казано провокативни. Певицата е решила да театралничи с черна мрежеста рокличка, само че очевидно е „ пропуснала “ да си постави сутиен. С просто око се вижда, че певицата е решила да покаже огромните си… биберони.

Зърното на Гери обаче доста мощно ни припомня за една друга палава и занимателна фотография, само че на Фики. Преди години той се появи с мрежест потник на концерт на „ Планета “, а зърното му реши да има лично мнение по въпросите и се получи това:



Докато едни се любуват на щръкнатиле зърна, други не са уверени, че Гери е посмяла да си покаже по този начин гърдите, отбелязва vbox7. „ Вие луди ли сте, това не са ѝ зърната! “, написа консуматор, а други го опровергават в отговор, че или не е виждал женски гърди, или не е добре с очите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР