Гери-Никол се оказа на опасно разстояние от бившата си изгора,

...
Гери-Никол се оказа на опасно разстояние от бившата си изгора,
Коментари Харесай

Ново 20: Гери-Никол се върна при бившия

Гери-Никол се оказа на рисково разстояние от някогашната си възлюбена, модела Мартин Гешев. Двамата бяха видяни по време на празненство преди броени дни. Това накара почитателите й да разясняват обстоятелството, че хубавицата още веднъж се е върнала при някогашната си възлюбена.

" Където е горяло, отново ще гори “, написа почитател на певицата в интернет под видеоклип, на който изпълнителката се натиска с Гешев. Двамата споделиха видео от музикално събитие, на което участваха дружно. 

Поведението им, меко казано, провокира мнения в нета. На видеото Гери и Мартин безусловно се награбват по време на танц, целуват се и се прегръщат, без да се тормозят, че събитието е обществено. Което провокира мнения, че явно още веднъж са двойка.

Припомняме, че Гери Никол и Мартин имаха бурна връзка. Те постоянно споделяха фотоси и прекарваха всяка една свободна минута дружно досега, в който преди към година приказката им приключи без коментар и от двете страни. Малко по-късно Яката Дупара изненада почитателите си, показвайки, че в живота си има нова обич в лицето на кикбоксьора Стоян Коприевленски. 

Приказката сред тях също не продължи дълго и тя изтри всички фотоси с боеца от от обществените си мрежи. Младата певица качила кадър от  рождения си ден, на който го целува буйно, само че тези фрагменти към този момент са история в Инстаграм, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР