Гери- Никол се изфука с покупките от Коледния си шопинг.

...
Гери- Никол се изфука с покупките от Коледния си шопинг.
Коментари Харесай

Гери- Никол се изфука със супер изтрещял тоалет! СНИМКИ:


Гери- Никол се изфука с покупките от Коледния си шопинг. Младата певица се е сдобила с рокля и ботуши от специфична материя, която прилича метал.

Тя е доста удовлетворена от придобивката, защото прилича един от най- емблематичните тоалети на Ники Минаж. даже е пуснала клипче в инстаграм, в което се кълчоти с екстравагантната си рокля навръх ария на рапърката.

Странният тоалет на варненката раздели почитателите й на две. Някои го харесаха извънредно доста. Други пък я спукаха от бъзици. Зевзеци й подметнаха, че се е увила като риба във фолио за печене. Някои почитатели пък от сърце я помолиха повече да не се облича по този метод, защото не й подхожда, а я излага.

Почитателите на 19- годишната певица недоумяват по какъв начин при толкоз пари, с колкото разполага, все се облича със странни тоалети, които не й отиват. Гери- Никол обаче има вяра напълно на преценката на персоналния си гардеробиер Добри, който облича също Галена и Цветелина Янева. Освен това, поп дивата обича да се прави на забавна и да предизвика.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР