Гери- Никол изду до пръсване пазвата си. Поп дивата не

...
Гери- Никол изду до пръсване пазвата си. Поп дивата не
Коментари Харесай

Гери- Никол разголи новите силиконови бомби! СНИМКА


Гери- Никол изду до спукване пазвата си. Поп дивата не се скъпила, с цел да се снабди с по- огромни гърди. Поръчала си най- скъпите силиконови импланти.

Певицата вложила над 20 бона в деколтето си. Така че, тя може да се похвали с един от най- скъпите изкуствени бюстове в страната. А всяка плеймейтка може да й завиди.

Преди да си направи интервенцията, отсъстваше по мярка на гръдната обиколка на съперничките си Тита и Дара. И двете си имат натурален заряд на деколтето и нямат крещяща потребност от увеличаване на бюста. Сега Гери- Никол обаче още веднъж ги изпревари и не стопира да се перчи с новите си гърди в обществените мрежи.

Варненската принцеса направи много усъвършенствания по външния си тип, откогато се появи за първи път на сцената на Х фактор преди три години. От  много време тя постоянно помпа с хиалуронова киселина устните си. Подлага се на процедури за покачване на задните елементи, с цел да имитира любимката си Ники Минаж.

А каквото не може да направи в клиниката по естетическа хирургия, просто поправя с фотошоп – що се касае за пред почитателите в обществените мрежи. Гери- Никол отнася много рецензии поради прекаляването с програмата за обработка на фрагменти. Но певицата няма огромен избор, защото не си пада по спорта и фитнеса. Трудно се оправя и със спазването на диетичен режим. Така че, най- лесният вид за нея е или да легне под ножа, или да фотошопне фотосите си.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР