Гери-Никол е най-проблемната участничка в Като две капки вода“ –

...
Гери-Никол е най-проблемната участничка в Като две капки вода“ –
Коментари Харесай

Гери-Никол къса договора с Капките, ето защо

Гери-Никол е най-проблемната участничка в „ Като две капки вода “ – всички са вдигнали ръце от нея, научи пикантните детайлности „ Галерия “.

Поведението на прохождащата звезда е нетърпимо.

„ Повече не мога да устоявам, край – късам контракта и напущам “, заплашила тя. От самия старт на шоуто певицата не съумява да се оправи с конкуренцията и непрестанно е на нож освен с журито, само че и с останалите си сътрудници. Първа си изпати Софи Маринова, която беше залята от злобата на Гери-Никол.

Похвалите за ромската перла разяриха младата „ кралица “ и тя й подвигна скандал зад кулисите. Софи преглътна унижението и стартира да страни от русокоската, която по всичко проличава, че се е взела доста на съществено. Вместо да потвърди умения на сцената обаче, каквито претендира, че има, тя се чуди какви прищявки да върти на уредниците на риалити предаването.

„ Ту млякото й горещо, ту пък друго нещо. Гери-Никол не харесва нито облиците, в които я карат да се преобразява, нито оценката, която й дават след това. Тя се държи като нахакано и невъзпитано хлапе, а тук се желае най-малко минимална дисциплинираност и темперамент! “, разискват я останалите реализатори.

Последната изява на Гери-Никол като Тина Търнър беше на равнище, само че тя беше в трепетно очакване от реакцията на Фънки. За да пресече възможната рецензия и от боязън, Гери-Никол реши да се подмазва и го целуна.

Очевидно не искаше повече да търпи унижения в ефир. Скандалната певица е твърдо решена да откри метод да се вдигне на по-достойно място в класацията. Явно е подготвена и с женски номера да завладява журито, а това по никакъв начин не се нрави на другите дами в „ Като две капки вода “.

Засега твърдата любимка е Русата Златка, която съумя да очарова всички с танци, усмивка и певчески качества. Гери-Никол й е вдигнала мерника и на нея, само че още не смее да се заяжда очи в очи, тъй като плейметката надали ще й търпи номерата.     
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР