Гери-Никол е категорична, че да си в шоубизнеса е доста

...
Гери-Никол е категорична, че да си в шоубизнеса е доста
Коментари Харесай

Бащата на Гери-Никол й наложил строга забрана

Гери-Никол е безапелационна, че да си в шоубизнеса е много скъпо наслаждение. Хитовата изпълнителка е на мнение, че без огромни вложения в себе си един актьор не би могъл да блесне.

“За мен визията е едно от водещите неща за един актьор. Да, скъпо е, само че в последна сметка, с цел да стигнеш до върха се изискват доста старания, доста труд и доста кеш. Ако искаш нещо – го правиш, в случай че не искаш и не си подготвен – не го правиш. В началото ти бачкаш за името, след това името работи за теб. Когато името почне да работи за теб, значи си постигнал нещо и си стабиляга, и си машина ” – сподели певицата в подкаста на Ivka Beibe.



Гери-Никол признава, че от дълго време желала да пусне попфолк парче, само че татко й не разрешавал. „ Тази стъпка желаех да я направя преди 7 години, само че татко ми не ми разреши да пея попфолк. Аз почитам родителите си и тогава ги послушах. Сега нещата се трансформираха, тъй като към този момент съм огромно момиче и мога да взимам сама решения “ – изясни младата звезда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР