Гери и Елизабет Полъс обичат да пътуват из САЩ и

...
Гери и Елизабет Полъс обичат да пътуват из САЩ и
Коментари Харесай

Погребения в Космоса: първото хранилище на нашата цивилизация във Вселената

Гери и Елизабет Полъс обичат да пътуват из Съединени американски щати и скоро ще стартират да се готвят за това, което назовават " последното си пътешестване ", което ще ги води в дълбокия космос, заяви Ройтерс.

Двойката от Меса, щата Аризона, ще изпрати своето ДНК в космоса с идната задача " Ентърпрайз " на галактическата погребална компания " Селестис " от Хюстън, щата Тексас. " Това ни оказва помощ да мислим за бъдещето и даже да не можем да присъстваме физически, ще бъдем една дребна част от него по някакъв метод. Това ме кара да се усмихвам ", споделя Елизабет Полъс.

Космическите погребения не са нова концепция, само че компанията от Хюстън се готви за първи полет в дълбокия космос, като неин уред ще се движи в орбита към Слънцето за неопределен срок. На борда ще има почти 196 капсули, в това число тленни остатъци или ДНК от известни персони като основателя на " Стар трек " Джийн Родърбъри и актьорите Джеймс Дуън и Нишел Никълс от научнофантастичната сага, написа Българска телеграфна агенция. Ще бъдат показани и президентите на Съединени американски щати Джордж Вашингтон, Дуайт Айзенхауър и Джон Ф. Кенеди.

" Това вместилище ще е на 330 милиона километра в Космоса ", сподели президентът на " Селестис " Колби Йънгблад. " Това ще бъде първото вместилище на нашата цивилизация във Вселената ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР