Гери Дончева и предаването „Карамел“ се завръщат на екран до

...
Гери Дончева и предаването „Карамел“ се завръщат на екран до
Коментари Харесай

Гери Дончева Се Завръща На Екран До Седмици

Гери Дончева и предаването „Карамел“ се завръщат на екран до броени седмици. Това показа самата водеща в изявление за Secret.bg и „Famous VOX“.

„В момента сме в дейна подготовка на новите епизоди, които напълно скоро ще бъдат в ефира на BIT. Телевизията беше купена преди няколко месеца и до момента в който се уговорим с новия притежател какво да остане и какво да променим, мина някакво техническо време. Важното е, че в този момент „Карамел“ ще се възвърне в най-хубавата си мощ, ще разгърне нови хоризонти. Нямаме тъкмо дата за старт на новия сезон, само че се надявам да е до няколко седмици“, показа моделката.

Гери не скри, че триумфът на предаването не се дължи единствено на нея, а и на екипа й. „Редакторът и кореспондент на предаването Анита Иванова е страховит експерт и с нея сме доста добър тандем. До огромна степен триумфът се дължи и на това, че съм известна персона и преди да има предаването. Интересът към мен е растял лавинообразно. В един миг, когато направих това предаване, конфликтът на всемирски нюанс провокира интерес. Разбира се, че има какво друго да се покаже“, споделя тв водещата.

Моделът и тв водещ Гери Дончева посетител във @famousvox #famousvox #radio #vox #night #show #instagood

Публикация, споделена от Famous VOX (@famousvox) на Май 29, 2018 в 11:40 PDT

На въпрос дали е меркантилна и за какво всякога задава въпроси, свързани с цената на интервенции и аксесоари на своите посетители, Гери дава отговор, че това са били част от препоръките, дадени й преди старта на изданието. „Сашо Диков, който е основен основател на това предаване и ми оказа помощ в самото начало, като един върл тв водещ, движимост в своята област,  ми сподели, че в случай че няма провокация, ще пропадне: „Винаги ще сложиш 1-2 въпроса, които ще са акцент. Ти може да не се интересуваш, само че феновете се интересуват“, казвал й Диков.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР