Гергана Цандева e видяна за последно на 28 февруари в

...
Гергана Цандева e видяна за последно на 28 февруари в
Коментари Харесай

В Сливен издирват 18-годишно момиче

Гергана Цандева e забелязана за последно на 28 февруари в региона на градската градина
Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен търси 18-годишната Гергана Цандева, с която няма връзка от 28 февруари.

На 29 февруари родителите ѝ подали сигнал, че от предния ден момичето не дава отговор на позвъняванията им и нямат връзка с нея. За последно Гергана е забелязана в късния следобяд в същия ден в региона на градската градина в Сливен, оповестиха от пресцентъра на регионалната полиция.

Облечена е с черно яке, черна дамска чанта и черни лачени обувки.

От полицията молят към хората, които разполагат с информация за местонахождението на Гергана Цандева, да оповестят за това на тел. 112, на телефони 044644311, 0898460048 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи.



Междувременно продължава издирването на 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница. Това е деветият ден, в който от нея няма диря.

Издирването на терен се реализира от служители на реда и жандармеристи, южно от Дупница и по поречието на река Джерман, оповестиха от полицията в Кюстендил. Момичето е в неопределеност от 22 февруари, а Районната прокуратура в Кюстендил образува досъдебно произвеждане за похищение.

По време на сесия на Общинския съвет в Дупница през вчерашния ден кметът на общината Първан Дангов сподели, че в издирването на 17-годишната ученичка е включена техника за сканиране, употребена от " Гранична полиция ". Той показа и резултатите от акцията досега, като уточни, че е в непрекъсната връзка с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов.

До 8 март би трябвало да бъдат подготвени резултатите от разпоредената от кмета инспекция в образователните заведения в общината, която цели да откри дали има деца с сходни проблеми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР