Гергана Семова и Петко Конакчиев са основатели на PharmDedict и

...
Гергана Семова и Петко Конакчиев са основатели на PharmDedict и
Коментари Харесай

Петко Конакчиев и Гергана Семова, основатели на PharmDedict: Да, ние разбираме от лекарствена регулация

Гергана Семова и Петко Конакчиев са създатели на PharmDedict и към този момент 15 години развиват компанията в една извънредно характерна и значима за достъпа на пациентите до нови лекарствени артикули област -

лекарствената регулация. Компанията предлага решения за своите клиенти във връзка с регулаторни действия, лекарствена сигурност и достъп до пазара.

" Преди 15 години основахме PharmDedict с ясната визия, че желаеме да създадем по-лесен живота на нашите клиенти, когато става въпрос за лекарствена регулация. Ние развиваме непрестанно нашата професионална експертиза, одобряваме провокациите на нашите клиенти и търсим дълготрайни решения и партньорства и по този начин към този момент 15 години ", споделя Гергана Семова.

Екипът от специалисти на PharmDedict схваща комплицираната местна регулаторна среда и подкрепя своите клиенти да се ориентират и работят дейно в нея. Гарантирането на сходство с световните регулаторни стандарти може да се окаже сложна задача за всяка компания, изключително в изискванията на динамичните местни пазари.
Реклама
" Успешните планове и дълготрайни партньорства с локални и интернационалните компании на нашия пазар, както и в някои от близките страни демонстрират, че методът работи. Ние откриваме, ангажираме и развиваме гении. Ние влагаме в нашите хора, тъй като те са ключът към нашия триумф. Всеки пазар е друг и локалната експертиза е основна. Ние не стопираме да я развиваме и допълваме с експертизата и опита на нашата европейска мрежа ", добави Петко Конакчиев.
Какво още можем да създадем?
Лекарствената регулация е основна за обезпечаването на достъп до новите здравни технологии и централна роля в този развой заема Изпълнителната организация по медикаментите (ИАЛ). В тази връзка е изключително значимо страната да продължи да поддържа регулатора , с цел да може да се задържат и развиват специалистите там.

В изискванията на дефицит на добре подготвени фрагменти и потребността от вложение на време и запаси за развиване на личен местен регулаторен екип доста фармацевтични компании се ориентират към услугите на профилирани компании като PharmDedict . Все по-отчетлива е наклонността централният или районният регулаторен екип на фирмите да работи със профилирани снабдители на висококачествена регулаторна услуга по места. Това им дава опция да се възползват от всички преимущества на услугата и в същото време да се концентрират върху развиването на бизнеса и връзката с клиентите по места.

Нещо повече - усложнената обстановка с световните вериги на доставки, първични материали и опаковъчни материали визира и фармацевтичната промишленост, където заради комплицираната регулация множеството промени са предмет на специфични процедури и изискват време. В този смисъл положителната работа и координацията на световните регулаторни отдели с регулаторните представители по обособените пазари е един от факторите, който способства за минимализирането на интервалите на дефицит на пазара.
Реклама
Всички ние, работещите в здравния бранш, сме ангажирани със здравето и живота на жителите. Лекарствената сигурност е значима тематика, обвързвана с публичното здраве. Медицинските експерти към този момент привикват, че фирмите им дават местен контакт, където на локален език при потребност те могат да получават надеждна здравна информация по отношение на прилаганите лекарствени артикули. Нужно е към това да прибавим и повече старания в интензивности, свързани с докладването на нежелани лекарствени реакции от страна на медицинските експерти и пациентите. PharmDedict развива лекарствената сигурност като една от предпочитаните услуги в своето портфолио за съответните пазари.
Лекарствена регулация е актуалният интернационално признат термин за обозначаване на съвкупността от интензивности, които страната упражнява в разнообразни сфери на фармацевтичния бранш, с цел да обезпечи обществото с качествени, ефикасни и безвредни медикаменти. Изпълнителна организация по медикаментите Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Здравеопазване
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР