Гергана Ламбрева е терапевт, специалист по кранио-сакрална терапия. Oт ранна

...
Гергана Ламбрева е терапевт, специалист по кранио-сакрална терапия. Oт ранна
Коментари Харесай

Специалист по кранио-сакрална терапия разкри неподозирани тайни за ефективното лечение с този метод!

Гергана Ламбрева е терапевт, експерт по кранио-сакрална терапия. Oт ранна възраст опитва с холистични практики като йога, диетология и лечебно дишане. Избира кранио-сакралната терапия като съществена процедура, защото резултатите, които следи при пациентите си (а и самата тя реализира през годините), са всеобхватни и постоянно извънредно бързи. Според нея това е едно колкото научно-базирано, толкоз и мистично лекуване - мъчно обяснима е от време на време трансформацията, през която минават хората, с които работи. Основните й квалификации са от Колежа по Кранио-сакрална терапия в Лондон и Азиатския кранио-сакрален институт в Индонезия, където се образова от доктор Леонид Соболеф. Член е на Асоциацията на терапевтите (CSTA, UK) в Англия и сега, по време на престоя си в София, практикува в Медицински център “Хирон”.

- Г-жо Ламбрева, какво съставлява кранио-сакралната терапия?
- Кранио-сакралната терапия (КСТ) е извънредно нежна, не инвазивна, само че в същото време мощна форма на лекуване, която усъвършенства функционалността на централната нервна система и поддържа естествения потенциал на организма за самовъзстановяване, регулация и самолечение. Работейки с източника на болката или дискомфорта и в същото време, с цялостната “тяло-ум” система, КСТ оказва помощ при възобновяване и поддържане на физическото, психическото и прочувствено здраве. Създава пространството, което е належащо, с цел да се задействат нашите лични лечебни сили.

Терапията има своите корени в остеопатичната медицина и за първи път е създадена при започване на 20-ти век от американския остеопат, доктор Уилям Съдерланд. Работата му по-късно е продължена и разширена от различен остеопат - доктор Джон Ъпледжър, който стартира да преподава дисциплината на неостеопати и през последните 30 години лечението се развива като модалност, сама по себе си.

- Безопасна ли е лечението?
- Със своя неповторим метод на лек, непоказен, доброжелателен контакт, при нея не се изисква инвазивна физическа операция. Така лечението е спечелила репутацията си като безвредно и дейно лекуване за бременни дами, бебета и деца, както и хора от всички възрасти и положения на здравето.

Как работи лекуването и към кои проблематични зони е ориентирана лечението четете единствено на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР