Гербери обвиниха Нинова в лъжа и обявиха как купувачът на

...
Гербери обвиниха Нинова в лъжа и обявиха как купувачът на
Коментари Харесай

Гербери като Матросов: Гинка ще каже за ЧЕЗ, когато Нинова каже за ”Техноимпекс”

Гербери упрекнаха Нинова в неистина и оповестиха по какъв начин купувачът на ЧЕЗ-България - Гинка Върбакова и компанията й, щял да каже по какъв начин финансира договорката, когато лидерката на Българска социалистическа партия разгласи по какъв начин е взела участие в приватизацията. На амбаразурата в отбрана на премиера и герберската позиция застана Делян Добрев и Антон Тодоров. Депутатът и началник на енергийната комисия в Народното събрание Делян Добрев, който при новината за продажбата на ЧЕЗ на Гинка Върбакова и компанията й " Инерком " съобщи, че към този момент е спокоен и упрекна Нинова и Българска социалистическа партия в неистина. Причината - замесването на ББР в тази ситуация.

" Лъжа е, че ББР ще финансира договорката за ЧЕЗ. Нагла неистина е това, освен тъй като не е правилно, а и тъй като обществена информация по тематиката е оповестена още на 15 февруари в уеб страницата " Медиапул ". Няма по какъв начин лидерката на Българска социалистическа партия да не е знаела тази обществена информация, която е отпреди да бъде разгласен купувачът ", съобщи Добрев.

Бившият народен представител Антон Тодоров от ГЕРБ, който подаде оставка след случая с опит за опасност към журналиста Виктор Николаев, също се включи в мненията по тематиката. Той назова държанието на Българска социалистическа партия " политическо отровителство ". И добави: " Гинка ще каже от кое място взе пари за ЧЕЗ, когато Корнелия Нинова каже от кое място взе пари за приватизацията на “Техноимпекс”, сподели Тодоров, връщайки се към старите офанзиви на ГЕРБ против социалистката поради присъединяване й в приватизация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР