Герберът Георги Марков е против въвеждането на термина социален пол.

...
Герберът Георги Марков е против въвеждането на термина социален пол.
Коментари Харесай

Не сме дебили, знаем какво е жена, избухна Георги Марков

Герберът Георги Марков е срещу въвеждането на термина " обществен пол ". Нито институциите, нито българите имат потребност някой да им споделя какво е пол, изясни той в коридорите на Народното събрание.

Всички знаят какво е жена, всички знаят какво е пол, не сме дебили, съобщи депутатът. По мнението му страната ни е в челните позиции по битка с домашното принуждение. В развитите европейски страни имало такова принуждение, че и конвенцията не могла да го предотврати. У нас пред храм монумент " Свети Александър Невски ", по думите му, не е имало принуждение над дами с късане на сутиените им, а подобен случай на всеобщо женско принуждение се е случило пред Кьолнската катедрала. Той напомни и скритото принуждение в немски градове.

Нашите сили на реда щели да ступат ислямистите, както се изрази Георги Марков. Аз съм против неолибераланите идиотщини, разяснява той. Благодаря на Бойко Борисов, че не се опита да ме натиска, похвали се той, че водачът на ГЕРБ почел волята му в комисия да гласоподава против конвенцията.

Припомняме, гласът " срещу " Истанбулската спогодба на Георги Марков беше основният за решението на Парламентарната комисия по въпросите на младежта и спорта. При гласуването резултатът за отменяне на документа беше противоречив. Против документа гласоподаваха 10 души, а " за " 9.

Правната комисия пък отсрочи дебатите за Истанбулската спогодба. Това беше препоръчано от Българска социалистическа партия. Червените се мотивираха със сериозното разделяне в обществото, което документът провокира. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР