ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София.

...
ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София.
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: ГЕРБ все още няма утвърден кандидат за кмет на София

ГЕРБ към момента няма одобрен претендент за кмет на София. Това сподели в BTV „ Тази заран " кметът на София Йорданка Фандъкова.

Този мандат беше белязан от редица рецесии, в това число невиждани до в този момент - като Коронавирус пандемията. Само три месеца след началото на мандата тази рецесия ни принуди да променим цялата си стратегия, да променим бюджетите си, с цел да можем да се оправим с това огромно предизвикателство, изясни тя.

Кметът на София уточни още, че е трябвало да се оправят с други не по-малки рецесии - като енергийната, финансовата (инфлацията) и всички, което последва след началото на войната в Украйна. Фандъкова е безапелационна, че всичко това се е отразило на локалната власт. Най-важното за нас, като най-големият град в страната,беше да запазим финансовата си непоклатимост, уточни още тя.

Йорданка Фандъкова разяснява и пренареждането на жълтите павета. Ясно е, че първият път това се случи по възмутителен метод. Затова не желаех да бързам с пренареждането им. Исках да съм сигурна, че компанията има потенциала да го направи по най-хубавия метод. Направихме работна група, която предложи допълнение в технологията, с цел да бъде непокътната тази културна полезност, разясни тя.

Кметът на София уточни още, че към 30% настилката към този момент е сложена. Това свата под непрестанно наблюдаване и непоколебим надзор, уточни Фандъкова и добави, че самата тя минава от там случайно и изненадващо, с цел да следи работата. Паважът се сортира там на място, тъй че паветата да бъдат с идентична величина, добави тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР