“ГЕРБ, „Възраждане“ и Мая Манолова са готови на всичко, за

...
“ГЕРБ, „Възраждане“ и Мая Манолова са готови на всичко, за
Коментари Харесай

Борислав Ангелов: ГЕРБ в съдружие с „Възраждане“ и Мая Манолова се опитват да се върнат на власт

“ГЕРБ, „ Възраждане “ и Мая Манолова са подготвени на всичко, с цел да си качат рейтингите и да се върнат на власт.”

Това сподели политологът Борислав Ангелов пред БНР.

„ Показват се документи по медии, демонстрират се контракти, което е неприемливо, дори не се и познава материята. Така не се прави, по този начин не се работи, а цената е постигането на избрани политически цели “, даде образец той по отношение на износа на българско оръжие.

Ангелов добави, че обществото в България е срещу изпращането на оръжие за Украйна.
Той разяснява и тематиката за Македония. Политологът акцентира, че по нея има различия и че хората в България не са съгласни да се даде зелена светлина за присъединението на Македония в Европейски Съюз.
По отношение на успеха на френския президент Макрон, Ангелов сподели, че за него триумфът не е изненада.

„ Изненада е, че подобен резултат съумя да реализира Мари Льопен, която неведнъж беше отписвана. Това демонстрира, че има едно разделяне във Франция. Избирателите във Франция не желаят Мари Льопен да стане президент и са принудени да гласоподават за Макрон, с цел да не се случи това. Тоест тази поддръжка не е за Макрон, тя е против Мари Льопен “, сподели още политологът.

Той даде за образец Словения, където изборите загуби настоящ министър-председател, който бе един от първите, изразили доста мощна поддръжка за Украйна, в това число с изпращане на оръжие и помощи в по-голямо количество.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР