ГЕРБ - Варна искат оставката на управителя на ВиК -Варна

...
ГЕРБ - Варна искат оставката на управителя на ВиК -Варна
Коментари Харесай

ГЕРБ - Варна искат оставката на управителя на ВиК-Варна и на министъра на МРРБ

ГЕРБ - Варна желаят оставката на шефа на ВиК -Варна и на министъра на Министерство на регионалното развитие, пишат в писмо до медиите от пресцентъра на партията.

Настояването за незабавна оставка на шефа на " ВиК " Варна инж. Веселин Русев е наложаща заради " очевидната професионална отпадналост да се оправи с проблеми, свързани с осъществяването на водния план на Варна на стойност 140 млн. лева ", разясняват от там и не престават:

" Той бе назначен на този пост при започване на 2023 година от служебното държавно управление на Румен Радев, а преди този момент бе шеф на частното сдружение " ВиК- Златни пясъци ", част от инфраструктурата в курорта, приватизирана от Иван Костов. Тъй като „ ВиК –Варна ” ООД е сдружение с 51 % присъединяване на страната посредством Министерството на районното развиване и благоустройството, настояваме и за оставката на министър Иван Шишков!

При ВиК повредата преди месец още веднъж в кв. „ Бриз ” Община Варна изиска от министъра да бъде осъществена незабавна инспекция на положението на водопровода. Такава обаче не е направена досега. Заради това безучастие настояваме той да бъде отхвърлен! ".

Припомняме, че след на същото място, кметът на Варна пък изиска оставката на основния проектант на Варна, след което.

Малко по-рано през днешния ден от, в който обявиха, че " Причината за повредата е като предходните пъти - неточности позволени при проектирането наслагване на наклона на терена, вероятните придвижвания на земните маси и подкопаването на обособени сектори вследствие на застрояването и придвижването на тежка механизирана техника, обслужваща градежите ".

Управителят на ВиК-Варна, напомня Moreto.net Той към този момент е заемал поста на шеф на ВиК сдружението в морската столица сред 2009 и 2012 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР