ГЕРБ в последните седмици след изборите постоянно предлагаха на ПП

...
ГЕРБ в последните седмици след изборите постоянно предлагаха на ПП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Днес демокрацията беше взривена

ГЕРБ в последните седмици след изборите непрекъснато предлагаха на Политическа партия да създадат държавно управление. Когато получиха отвод, внезапно внезапно смениха тона – обиди, видяхте. Толкова остра борба, ненапълно и безпринципна, че най-после Тома Биков излезе и сподели – " вие от Българска социалистическа партия сте мъдри, излезте и решете разногласието “. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира на bTV.

" Движение за права и свободи са поредна партия по принцип, първоначално поддържаха претендента на ГЕРБ, а по-късно като видяха, че не става, излязоха със своя кандидатура ", добави Нинова.

" Ние седяхме на една маса – Движение за права и свободи, ГЕРБ, Политическа партия и ние и водихме логичен диалог, безапелационна е Нинова. " Днес всичко това се взриви. Днес напълнихме деловодството със законопроекти. Започнахме от децата и младите фамилии. "

" Утре се събираме в Народното събрание, би трябвало да намерим излаз, ще намерим излаз, другото е пагубно ", безапелационна е Нинова.

В предходното държавно управление Българска социалистическа партия бяхме коректив на редица неверни решения, които щяха да станат решения, в случай че не бяхме вътре, изясни Нинова. " Едно от тези решения е износът на оръжие. Благодарение на Българска социалистическа партия не се взе такова решение. Ако в този момент се стигне до такова взимане на решение, ние ще стоим на същата позиция. Подкрепяме украинските бежанци, помогнахме с всичко, което можахме, би трябвало да помогнем, само че износът на оръжие за нас ни прави участник във войната и от това ние няма да отстъпим “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР