ГЕРБ в Пловдив ще искат извънредна сесия заради пробива под

...
ГЕРБ в Пловдив ще искат извънредна сесия заради пробива под
Коментари Харесай

ГЕРБ искат спиране пробива на Водната палата на извънредна сесия на Общинския съвет

ГЕРБ в Пловдив ще желаят изключителна сесия поради пробива под Водната палата, като една от точките ще е краткотрайно прекъсване на плана. Това оповестиха от пресцентъра, като дадоха и точките, които ще се гледат на сесията:
Прочетете още
„ На свое съвещание на Ръководството на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив–град  взе решение да разпореди на общинските съветници от групата на  ГЕРБ да предизвикват изключителна сесия със следния дневен ред:

1. Представяне на плана, преписка с фирмата- реализатор, строителни бумаги и разрешителни за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

2. Представяне на преписка с Управляващия орган на Оперативна програма РР по отношение на вероятни финансови корекции при осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

3. Представяне на протоколи от разискванията от Обществения съвет, основан от Общински съвет - Пловдив, за надзор на разходването на средствата от заема по " Фонд за устойчиви градове ". Представяне на протоколите от публичните разисквания за заема, финансиращ осъществяването на план за „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III  Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”.

4. Вземане на решение за прекратяване на осъществяването до изясняване на всички обстоятелства и условия по отношение на пълнотата на строителната документи за цялостното осъществяване на план „ Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две равнища за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител ” и бул. “Марица - юг “ – инженеринг ”. ”

В известието написа още, че ГЕРБ като най-голямата политическа  партия в град Пловдив е мощно ангажирана с развиването и възстановяване на качеството на живот в града

„ За нас публичният разговор е от първостепенно значение, още повече когато той касае бъдещето на нашия обичан град. Призоваваме общинските съветници от други партии да поддържат нашата самодейност ”, написа в известието.

За да се свика изключителна сесия са нужни 17 подписа – 1/3 от състава на локалния парламент. Именно подобен е и броят на съветниците от ГЕРБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР