ГЕРБ узрява за идеята, че трябва да пуснат 100-процентовата власт,

...
ГЕРБ узрява за идеята, че трябва да пуснат 100-процентовата власт,
Коментари Харесай

Камбарев: ГЕРБ узрява за идеята, че трябва да пуснат 100-процентовата власт, която са имали в регулаторите

" ГЕРБ узрява за концепцията, че би трябвало да пуснат 100-процентовата власт, която са имали в регулаторите, това е огромният разкол. Чакаме ги да седнат на масата за договаряния. Дали ще е меморандум, дали ще е съдружно съглашение към момента не е ясно, само че няма толкоз огромно значение. Има значение дали ще подходим национално отговорно ".
ова съобщи в " Панорама " Михал Камбарев от ПП-ДБ.

По думите му двете партии, които носят отговорност за кабинета, би трябвало час по-скоро да се схванат.

" Готови сме да приказваме. Минаха 11 дни - няма среща, няма диалози. В момента алените линии не са червени линии. Чакаме документа на господин Борисов, по какъв начин ще се споделя няма значение, желаеме да прочетем наличието и какви са промените, които предлага. Чакаме да забележим има ли смисъл това ръководство и тези промени същински ли са или отново е замяна ", добави Михал Камбарев.

Според него е безспорен приоритет на ПП-ДБ регулаторите да бъдат 100-процента самостоятелни, защото сега не са.

" Всички регулатори би трябвало да се реформират, започвайки с Висш съдебен съвет. Българските жители не желаят, когато отидат в съда, да срещат хора като Мартин Божанов или Пепи Еврото. Борислав Сарафов следва да се отдръпна най-малко краткотрайно като изпълняващ длъжността основен прокурор ", сподели още Михал Камбарев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР