ГЕРБ управляват местната власт на феодален принцип, а обвързаностите между

...
ГЕРБ управляват местната власт на феодален принцип, а обвързаностите между
Коментари Харесай

Кирил Добрев: ГЕРБ управляват местната власт на феодален принцип

" ГЕРБ ръководят локалната власт на средновековен принцип, а обвързаностите сред другите управляващи на локално равнище го затвърждават ". Това сподели по време на среща с монтанските социалисти заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, предава пресслужбата на партията. По думите му ръководещите трансформират всяка една община в лично притежание, а натискът върху хората е голям. " Управляващите нямат политика за повишение на приходите и за откриване на нови работни места, по този метод на локално равнище най-големият шеф се оказват общините. Така и хората, и бизнесът са според от благоразположението на ръководещите ", изясни Добрев. Според него същата скица на ГЕРБ се разиграва и с държавните институции, които на локално равнище се сливат и постоянно работят в синхрон при осъществяване на политически цели.

Добрев обърна внимание и на организационното положение в Монтана, където партията съвсем не е губила парламентарни избори, само че за жалост не е по този начин във връзка с локалните. " За да стартираме още веднъж да печелим избори, ние би трябвало да бъдем опция и на локално равнище, което зависи и от работата на нашите общински съветници ", акцентира той. Според него левицата в България има единствено едно лице и това Българската социалистическа партия. " Останалите политически субекти вляво, които до този миг привличаха от нашите гласове, към този момент са в ролята си единствено на политически коментатори ", добави Кирил Добрев. " За нас е най-важно да покажем, че имаме потенциала да управляваме и сме подготвени даже за предварителни избори, тъй като колкото повече оставяме ГЕРБ да ръководи, толкоз по-малко страна остава ", акцентира заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

На срещата със социалистите в Монтана Добрев присъединяване взеха и народните представители от Българска социалистическа партия за България Атанас Костадинов и доктор Илиян Тимчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР