ГЕРБ трябва да покаже лидерство, да направят компромиси и редовен

...
ГЕРБ трябва да покаже лидерство, да направят компромиси и редовен
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Борисов да не прехвърля провала на преговорите към Плевнелиев и Паси

ГЕРБ би трябвало да покаже водачество, да създадат взаимни отстъпки и постоянен кабинет, който да се оправи с рецесиите. Ние ще бъдем градивна съпротива. Ако няма постоянен кабинет, се надявам Борисов да не трансферира неуспеха на договарянията към Плевнелиев и Паси. С ГЕРБ няма да влезем в коалиция, съобщи в " Денят стартира " Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната ".

Той разгласи, че Андрей Гюров още веднъж ще е ръководител на парламентарната група. Настимир Ананиев акцентира, че Никола Минчев е доста подобаваща кандидатура за ръководител на Народното събрание.

" Ако пристигна вторият мандат при нас, ще обсъдим по какъв метод да подходим. Това значи, че първият се е провалил, да се фокусираме върху първия мандат ", разяснява Настимир Ананиев.

Той дефинира свалянето на кабинета " Петков " като безконтролно. Ананиев добави, че правна комисия, както и бюджетна, се вършат незабавно, защото са основни.

" Имаме предложение да се вдигнат пенсиите с 20 %, както и повишване на данъчното облекчение за млади фамилии. Пари в страната има, само че би трябвало да се насочат и ръководят вярно ", сподели още Настимир Ананиев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР