ГЕРБ свалиха предишното правителство, без да имат план какво да

...
ГЕРБ свалиха предишното правителство, без да имат план какво да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Вторият мандат е най-сериозната възможност за смислено правителство

ГЕРБ смъкнаха предходното държавно управление, без да имат проект какво да вършат по-късно. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от " " Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Ние от Демократична България виждаме опция с втория мандат да бъдат извършени доста съществени диалози да бъде формирано държавно управление. Виждаме най-сериозната опция за сформиране на свястно демократично държавно управление с втория мандат. Този мандат би трябвало да бъде употребен до дъно. Според нас този мандат е най-важният от трите, съобщи Димитров.

По мотив отдръпването на измененията в Изборния кодекс като едно от изискванията Демократична България и " Продължаваме промяната " да предложат държавно управление на малцинството, той подсети, че хартиената бюлетина не е призната дефинитивно. Трябва да бъде наложено несъгласие от президента и може да има нов избор, означи депутатът от Демократична България.

Той разяснява и днешното отменяне на кандидатурата на България за Шенген.

Плаши ме вероятността, че се споделя, че Австрия и Нидерландия са ни отговорни. Чух апели да не се купуват нидерландски артикули. Това е несериозно. Това е все едно да не се класираме за Световното състезание по футбол и да съдим ФИФА, тъй като съгласно нас сме заслужавали да се класираме. По-добрият вид е да бъдем самокритични. Ние имаме доста прецизен проект за промени за битка с корупцията и проведената престъпност, както и за защитата на границите, уточни Мартин Димитров  Мартин Димитров Мартин Димитров е български политик, ръководител на Съюз на демократичните сили от декември 2008 година, съпредседател на ПГ на.

Депутатътът от Демократична България сподели още, че държавен контрол на " Лукойл " ще докара до по-ниски цени на горивата за българския пазар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР