ГЕРБ спечели отново първото място на парламентарните избори, но има

...
ГЕРБ спечели отново първото място на парламентарните избори, но има
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: Сблъсъкът между Борисов и Трифонов е неизбежен

" ГЕРБ завоюва още веднъж първото място на парламентарните избори, само че има 75 депутати и малко другари в новото Народно събрание . Българският народ е извънредно умен, без значение какви смехории си вършим на негов тил и сега сме в една невиждана обстановка, която към здравната и икономическата рецесия добави политическа. Това е доста прекрасен тест за тези, които влизат в Народното събрание – или ще се справите, или си отивайте “. Така новоизбраният народен представител от ГЕРБ разяснява резултатите от парламентарните избори в предаването „ Тази неделя “ по БТВ.
„ И ГЕРБ, и втората политическа мощ имат единствено един ход – да предложат едни аргументирани и съществени кабинети, които или ще бъдат определени, или няма да бъдат. Да не се влиза в подмолни договаряния. Честна игра – предлагаш, пък каквото стане “, добави той. „ Ако това не стане, хората още веднъж ще излязат на улицата и ще се стигне до нови избори , само че това не е ужасно, това е демокрацията “, предвижда депутатът.
 Любен Дилов: Новата гласност кара политиците да стават все по-големи палячовци Любен Дилов: Новата гласност кара политиците да стават все по-големи палячовци
Фейсбук и Twitter направиха гражданска война, която към момента не осъзнаваме. Никога преди информацията не е прохождала с такава скорост през це...
„ Предполагам, че ГЕРБ са подготвени с кабинета, не знам кой ще бъде министър председател, само че няма да съм аз, не мога да понеса тази тежест “, съобщи Дилов-син. Според него нови избори „ не са нещо хубаво “ за ГЕРБ, изключително в актуалната обстановка с пандемията. По неговите думи и на Слави Трифонов в актуалната обстановка „ не му е добре, комплицирано му е “ , само че той е виновен човек - като хване някаква работа, гледа да я свърши “. По думите на Дилов-син и Бориосв, и Трифонов имат лидерски качества и мощно его, което е направило конфликта сред тях неминуем .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР