ГЕРБ-София стартира поредица от срещи във всички райони на столицата,

...
ГЕРБ-София стартира поредица от срещи във всички райони на столицата,
Коментари Харесай

Евродепутати, народни представители и общински съветници от ГЕРБ лице в лице с жителите на София

ГЕРБ-София започва поредност от срещи във всички региони на столицата, на които участват народни представители, общински съветници, както и представители на Младежи и Жени от софийската конструкция. Евродепутати от /ЕНП също вземат участие интензивно в самодейностите в столицата.

След извършеното съвещание при започване на седмицата на водача на Бойко Борисов и вицепремиера на Република България Мария Габриел с партийния актив на в София, бяха извършени срещи с членове и симпатизанти и в доста от столичните региони. 



Бившият заместник-кмет по културата и общински консултант Мирослав Боршош и общинският консултант Ваня Тагарева ще дават отговор за регион „ Младост “, дружно с народния представител и учредителен секретар на структурата Николай Алгафари. Това беше оповестено от районния координатор Юлиян Пейчев по време на среща с десетки членове и симпатизанти на в “Младост ”.

Народният представител Александър Ненков и общинският консултант Антон Хекимян бяха част от първото работно съвещание на в регион „ Изгрев “, където областен координатор е общинският консултант Димитър Вучев. Тримата разискаха с присъстващите, че повода за блокажа на работата на Столична община е политическата отпадналост на съперниците на. 

Народният представител Христо Гаджев ще бъде дейна част от в регион „ Овча купел “, дружно с общинския консултант Анна Стойкова. Новината беше приветствана от актива на партията в региона, за който дават отговор координаторът Йордан Тодоров и организационният секретар Борислав Тодоров. На срещата в “Овча купел ” участва и националният представител Даниел Александров.



Народният представител и областен координатор на ГЕРБ-Триадица Николай Алгафари и общинският консултант Мирослав Боршош разискаха значими  за региона тематики с членове и симпатизанти на партията. Алгафари, Боршош и организационният секретар на партията в “Триадица ” Михаела Методиева поеха ангажимент пред присъстващите за осъществяване на постоянни срещи с поданици на региона, както и за разрешаване на проблематични проблеми.

Отворени приемни за жители от кварталите, повече персонални срещи, привличане на нови членове и постоянни събрания с партийната конструкция. Това са част от целите на ГЕРБ-Красно село, оповестени от районния координатор Мартин Милев. На срещата с членове и симпатизанти  присъстваха народните представители Георг Георгиев и Александър Иванов, както и общинският консултант Антон Хекимян.

До седмица ще бъдат оповестени приемните дни за жители в регион “Нови Искър ” на Анна Александрова - депутат и Таня Георгиева - общински консултант, които ще се включват в постоянните интензивности  на партията в региона. Това бе оповестено от районния координатор Светослав Тодоров и регионалният координатор на - София и дълготраен кмет на “Нови Искър ” Даниела Райчева.

По време на провелото се заседание на в регион “Слатина ” управлението на структурата, членовете и симпатизантите на партията изрично обявиха своето противоречие с това регионът да продължава да се ръководи посредством Facebook, тъй като проблемите на хората са действителни, а не виртуални. На срещата участваха регионалният координатор на партията за София Даниела Райчева, районният координатор Наталия Стоянова, националният представител Георг Георгиев и общинският консултант доктор Антон Койчев.

Ангажираност към идеите на региона и близкия контакт с хората в кварталите – това остава главен приоритет за управлението и членовете на локалната структурa на ГЕРБ-Витоша. Депутатът и областен координатор Александър Иванов беше безапелационен, че парите за общините, които обезпечи с ясно и целево финансиране в новия държавен бюджет, са явен ангажимент за развиването на София и районите. Липсата на водачество в Столичния общински съвет беше тематиката, която общинският консултант Антон Хекимян разиска с членовете и симпатизантите от регион “Витоша ”. 

Изключително забавна среща в регион „ Възраждане “ организираха народните представители Даниел Митов, Тома Биков и Рая Назарян.

В диалога с поданици на региона се включиха интензивно и общинските съветници Георги Георгиев и Мирослав Боршош. Районният координатор на партията Станислав Петрунов съобщи, че главната цел на е да бъде гласът на хората – както бе декларирано и от ръководителя на партията Бойко Борисов. По думите на Георги Георгиев работата за София от страна на ще бъде още по-активна, тъй като столицата има потребност от виновни политици на терен. 

Седмицата приключи със среща на евродепутата от /ЕНП Асим Адемов в регион „ Люлин “. Адемов съобщи, че европейските депутати също ще вземат участие интензивно в срещите лице в лице с жителите на София, тъй като е заслужен представител на Европейската национална партия и постоянно е била покрай хората. По думите на Адемов българските жители имат потребност от прям диалог по тематиките, свързани с участието ни в Европейския съюз, Шенген и идните избори за Европейски парламент, с цел да не стават жертви на подправени вести от страна на популистки партии. 

С членовете и симпатизантите на партията в “Люлин ”разговаряха също националният представител Христо Гаджев, общинският консултант Екатерина Йорданова и регионалният координатор на в София Даниела Райчева. Районният координатор Стефан Арсов разгласи приема на нови членове на, които са студенти.

Активни срещи с поданици на София в регионите не престават и в идващите седмици.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР