ГЕРБ-София даде началото на предизборната си кампания с водосвет за

...
ГЕРБ-София даде началото на предизборната си кампания с водосвет за
Коментари Харесай

ГЕРБ: Да спре разпадът на държавността, предизвикан от тези, които излъгаха българите


ГЕРБ-София даде началото на предизборната си акция с водосвет за здраве и триумф

ГЕРБ-София съблюдава дългогодишната си традиция, като даде начало на своята предизборна акция с церемониален водосвет за здраве и триумф, отслужен в православния храм „ Света София “.

„ Откриваме акцията с упованието след тези избори България да стартира да излиза от този тупик, в който се намира към този момент две години, и с доста старания, макар компликациите, въпреки всичко да стартира да върви напред, а не да продължи да върви обратно, както се случва сега “. Това съобщи Тома Биков – лидер на листата на ГЕРБ-СДС за 24 МИР София.  

„ Надявам се, да спре разпадът на държавността, който беше провокиран от тези, които излъгаха българите, че животът им ще стане по-добър и че всичко за доста къс интервал от време ще се подреди “, продължи той.

По думите му „ изводът, който би трябвало да си създадем е, че нищо не може да стане без старания, нищо не може да стане с пожелания и с празно говорене “.

„ Ние сме подготвени да работим и да създадем, тъй че страната още веднъж да бъде значим фактор както за обществото, по този начин и за района, в който живеем “, сподели в умозаключение Тома Биков.

„ Две години „ Промяна “, единственото, което реализираха беше да вдигнат цените, нищо друго. Нищо друго не се вижда в България през днешния ден, с изключение на високите цени “, означи Делян Добрев.

„ ГЕРБ може да реши този проблем “, безапелационен бе Делян Добрев, като напомни, че в годините на ръководство на ГЕРБ инфлацията е била сред 0 и 2%, до момента в който сега е 20% “.

„ Тъй като се намираме в един двугодишен маратон от безвремие и от избори в избори, откровено се надявам, че това е краят на този дълъг цикъл от неопределеност. България към този момент няма време да стои в този обаян кръг “, сподели Александър Ненков. „ Видя се, че когато няма работещо постоянно държавно управление, когато персоналното надвива над общото и опълчването е толкоз мощно, България изпусна един златен късмет да влезе в еврозоната. Нещо, което беше предначертано с ясни графици “, акцентира Ненков.

Той посочи, че това се е случило заради политическата неустойчивост и недалновидни решения от страна на предходното ръководство на „ Промяната “.

На водосвета в църквата „ Света София “ участва и кметът на София Йорданка Фандъкова.

„ Не позволявайте тези неща да се трансформират. Православието не е промени, по тази причина скоро ще отбележим 2000 години Православна черква. Няма друга такава! Сам Бог споделя „ Това, което не е от Бога, то е краткотрайно и ще отмине “. Тази наша черква е от Бога и ние би трябвало да я да я съхраняваме, да пазим българското и нашите обичаи. Нека Бог да бъде с вас, да ви дарува здраве, сили и триумф! Амин!, обърна се отецът към претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС и всички присъстващи на водосвета в храм „ Света София “.

Според него денят на водосвета не е инцидентен. И щом те са в Божия храм на Православна Неделя, това значи, че сърцата им са чисти и ще създадат всичко допустимо България да просъществува!

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР