ГЕРБ-Сливен кани останалите партии и кандидати в местните избори да

...
ГЕРБ-Сливен кани останалите партии и кандидати в местните избори да
Коментари Харесай

ГЕРБ-Сливен кани останалите партии и кандидати да подпишат споразумение за честни избори

ГЕРБ-Сливен кани останалите партии и претенденти в локалните избори да подпишат съглашение за почтена и честна изборна акция.

Споразумението ще се подпише обществено в четвъртък, 26 септември от 11.00 часа в районния пресклуб на Българска телеграфна агенция.

Инициативата на предизборния щаб на ГЕРБ и кмета Стефан Радев е подбудена от наклонността подправени вести и компромати да изместят фокуса от концепциите и дебатите за политики в хода на акцията. От щаба на ГЕРБ изрично декларират, че ще водят толерантна пропаганда и ще се концентрират върху предложенията за възстановяване на градската среда и живота на хората в общината.

“Вярваме, че акция, учредена на хрумвания, а не на персонални нападки, е най-хубавият метод сливналии да създадат осведомен и добър избор. Ние няма от какво да се тормозим, дори сме горди с постигнатото в последните четири години. Със съглашението желаеме да запазим и престижа на институциите, защото компроматните борби карат хората да гледат с съмнение на избраниците си, когато стартират работа там”, съобщи общинският началник на ГЕРБ Здравко Костадинов.

От щаба на ГЕРБ подсигуряват, че няма да употребяват подправени вести, спекулации и персонални нападки против другите претенденти.

"Подписването на съглашението обществено ще даде знак за обществото кои са претендентите, мислещи за сливналии и кои са гонещите персонални ползи ", декларират още от партията.

Събитието на 26 септември е намерено за всички представители на медиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР