ГЕРБ слага Ред в хаоса. Има такъв народ заявява: Време

...
ГЕРБ слага Ред в хаоса. Има такъв народ заявява: Време
Коментари Харесай

На какви послания залагат партиите и коалициите в кампанията за изборите на 11 юли?

ГЕРБ поставя " Ред в хаоса ". " ИТН " декларира: " Време е за друго ". " Българска социалистическа партия за България " внася " Сигурност в смяната. С грижа за теб ". Движение за права и свободи още веднъж дава " Рестарт на държавността ", както на предходните избори през април. " Демократична България " залага на " Свобода, правда, рационализация ". " Изправи се! Мутри вън! " са избрали своето обръщение за име на обединението, а " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ " слагат " България над всичко ". Това са посланията, с които потеглят към предварителните парламентарни избори на 11 юли партиите и обединенията, които съгласно социолозите са с най-големи шансове да влязат в идващото Народно заседание.

На остарели и нови лозунги залагат политическите обединения в акцията си в обществените мрежи за предварителния избор. Общо 23 са партиите и обединенията в интегралната бюлетина за идните избори. От партия " Възраждане " декларират, че " България има потребност от Възраждане ". " Републиканци за България " се афишират " За Държава с правила ". Политическа партия " Гражданска платформа Българско лято " залага на " Справедливост за всеки " в борбата за вота на гласоподавателите. " За България - без компромис! " е мотото на акцията на Коалиция " Национално обединяване на десницата ".
 Ще има ли спомагателни машини за вота Ще има ли спомагателни машини за вота
До края на тази седмица би трябвало да стане ясно ще бъдат ли поръчани спомагателни машини за изборите и какъв брой. Информацията се чака да бъ...

Някои политически обединения имат ясно отличим слоган на акцията, на други самото име е обръщение, като да вземем за пример коалиция " Ляв съюз за чиста и свята република ", партия МИР - " Морал, разпоредителност, родолюбие ", и партия " Пряка народна власт ". " Партия на зелените " се афишира " За чиста природа! За първокласен и заслужен живот! За бъдещето на българските деца! ".

Основните претенции в предизборния клип на партия " Атака " са за закриване на американските бази у нас и излизане от НАТО. Политическа партия " Български народен съюз " Нова народна власт " са озаглавили своя клип: " Ние сме съпротивата, ГЛАСУВАЙ! ". Върху суверенитета на България без външни зависимости подчертават и от Политическа партия " Свобода ". " За самостоятелна България. Извън НАТО и Европейски Съюз! " се афишират от Политическа партия " България на труда и разсъдъка ".

 

В избирателен клип от Коалиция " Движение дружно за смяна " отхвърлят прехода и партиите на статуквото, които са го направили, а в брошура на интернет страницата си от Политическа партия " Подем " се афишират за нова България, в която господства лявото. От " Глас национален " зоват за " Народно опълчение " и разясняват, че става въпрос за " опълчване " на порочното 30-годишно ръководство в страната. В предизборния си клип във Facebook от Политическа партия " Бригада " даже декларират, че " да вярваш на политици е закононарушение ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР