ГЕРБ си запази позициите на изборите за президент, смята зам.-председателят

...
ГЕРБ си запази позициите на изборите за президент, смята зам.-председателят
Коментари Харесай

Даниел Митов: Рашков беше шеф на предизборния щаб на Румен Р...

ГЕРБ си резервира позициите на изборите за президент, счита зам.-председателят на партията Даниел Митов. Той изясни пред Би Ти Ви, че против ГЕРБ е била ангажирана цялата страна, а Бойко Рашков тормозил редовно, брутално и на ръба на закона последователи на ГЕРБ и се опитвал да ги откаже от това да отидат да гласоподават.

Ромска обич се появи доста непринудено към Радев, разяснява още Даниел Митов.

„ От тук нататък ще си даваме сметка и за нашите неточности, обаче това не са демократични избори “, уточни още той.

„ Бойко Рашков беше началник на предизборния щаб на Румен Радев и от самото начало се занимаваше с това да откри метод неговият патрон да завоюва изборите. Той не с поколеба да пристигна и до ръба на етнически спор и да утежни връзките ни със прилежаща Турция, единствено и единствено да прокара внушението, че работим с Движение за права и свободи по този начин, че хиляди гласове в Турция внезапно да се излеят в кошницата на проф. Герджиков на втори тур. Цялата митология се унищожи на втория тур “, сподели още Даниел Митов.

Според него проф. Герджиков е бил извънреден претендент. „ Много добър, направи прелестна акция, само че потегли малко късно и известността не беше доста висока “, означи Митов.

„ На тези избори ужасяващо ниската изборна интензивност не дава положителни вероятности за легитимността на определения остарял президент. Това е човек, който е определен за президент с историческо дребен брой гласове. Това е най-слабо подкрепеният президент в новата българска история от 30 години насам “, уточни още зам.-председателят на ГЕРБ.

Според Даниел Митов с въвеждането на машинното гласоподаване на процедура е въведен неофициален изборен ценз в България.

„ Това, което калкулираме, е вотът на хората, които желаят да ни поддържат и виждаме освен, че не сме го изгубили, а го усилваме от лятото “, счита той.

„ Не знаем дали ще се сформира държавно управление, партии, които са толкоз разнообразни по какъв начин ще намерят сечение по сред и ще се схванат за политическите цели и управническата стратегия “, разяснява Митов във връзка договарянията за сформиране на новия кабинет.

По думите му в последните няколко дни новоизбраният остарял президент е забъркал тежък дипломатически скандал със Съединени американски щати, Украйна и с Турция.

„ Репликата Крим е съветски би трябвало да отекне на всички места. Тя към този момент отекна, видяхте позицията на Съединени американски щати. Този президент би трябвало да бъде подложен в дипломатическа картина, до момента в който не се научи да произнася думите Крим е украински. Не можеш да претендираш, че уважаваш върховенството на правото и да не разпознаваш, за какво Крим не е съветски “, съобщи Митов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР