ГЕРБ си отива, не по наше жаление, а на хората,

...
ГЕРБ си отива, не по наше жаление, а на хората,
Коментари Харесай

Елена Йончева: ГЕРБ си отиват, плащаме кръвен данък заради качеството на магистралите

”ГЕРБ си отива, не по наше жаление, а на хората, тъй като във всяка една сфера докараха България на дъното. По всички индикатори бяхме по-добре по време на нашето ръководство. Външните вложения бяха с пъти повече. Искаме оставка на държавното управление, с оставки на министри нищо няма да стане. Така заобиколиха огромният върпос ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева.
Имаме упоритост да посетим всяка община. Бяхме в Кресна, хората са гневни. Там жителите са 12 хиляди души и имат единствено 7 служители на реда. Ще внесем пет законопроекта, вяроятно няма да се одобряват, само че въпреки всичко. Всички национални предстваители ще бъдат по изборните си региони, описа тя.

" Пътувайки по тези автомагистрали ние плащаме налог " живот ". Искаме да се вземат проби от Автомагистрала " Тракия ", Автомагистрала " Струма " и Автомагистрала " Люлин ". Ще покажем и какъв брой е откраднато, и за идващите ръководещи, с цел да може да не плащаме този кръвен налог ", приключи Елена Йончева.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР