ГЕРБ ще проведе национален съвет след изборите, на който да

...
ГЕРБ ще проведе национален съвет след изборите, на който да
Коментари Харесай

Борисов: Сглобката за мен не съществува. Навсякъде мърсуват с всякакви партии и коалиции, само и само да е срещу нас

ГЕРБ ще организира народен съвет след изборите, на който да решат дали да продължат да поддържат държавното управление. Това съобщи в Ловеч водачът на партията Бойко Борисов. По думите му ГЕРБ търпят само негативи. За мен сглобката сега не съществува, съобщи Борисов.

„ С това си държание и безпринципно „ Всички против ГЕРБ “ ще им гледаме сеира занапред. Вече знам къде са им приятелите, приятелите, завират се по вили и кръчмета, скрито, не виждам смисъл повече да се срещам с тях. В сряда ще има едно национално заседание на ГЕРБ за 2-3 дни и ще решим дали желаеме с хора, които плашат личните си министри, да сме дружно и да носим отговорност. Да им е честито, каквото са спечелили! “, съобщи водачът на ГЕРБ по адрес на (не)коалиционните си сътрудници. И попита по какъв начин ПП-ДБ ще ръководят София с една трета общински съветници.

Ние предложихме, бяхме почтени, сподели той. И добави, че е имал бас с Кирил Петков, въпреки че „ не пием и двамата, на бутилка уиски “ – че ще създадат по този начин с тази масирана офанзива против ГЕРБ, че да се явят с Ваня Григорова на балотаж и да изгубят. „ Това ще стане в неделя. Няма значение дали призоваваме. Вълната пристигна – Бургас, Сливен, Пазарджик, вълната се връща, след година и софиянци ще видят какво са си предизвикали “, предвижда Борисов.

„ Вчера Министерският съвет с премиера Денков дали своят вот за „ Страйкър “-ите без да има решение на Народното събрание. С това си гласоподаване ще ни вкарат в подобен юридически проблем, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всевъзможни партии и обединения, единствено и единствено да е против нас “, сподели още Борисов./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР