ГЕРБ ще продължи да търси възможност за съставяне на правителство,

...
ГЕРБ ще продължи да търси възможност за съставяне на правителство,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Радев постъпва дообре

ГЕРБ ще продължи да търси опция за сформиране на държавно управление, само че няма да поддържа " Продължаваме промяната ". Това разгласи в Пловдив водачът на партията Бойко Борисов. Той разяснява, че срещите за сформиране на държавно управление с останалите партии ще бъдат обществени, в това число и с " Продължаваме промяната ".

" Народът желае да има държавно управление, ние желаеме да имаме държавно управление. Затова ние би трябвало търпеливо, без никакви страсти, без его, да забележим къде при кой мандат може това да се случи. Разбрах, че най-глупавият ми другар в службите, с който съм работел, бил споделил - ГЕРБ да ни поддържат, без да влязат в държавно управление. Това е фактически неуместно, не ги наскърбявам. Еми ние в случай че ги подкрепим, на другия ден може да ги свалим ", разяснява водачът на ГЕРБ.

По думите му Кирил Петков е последният човек, който може да приказва за бистрота:

" Ако вие нямате памет, хубаво е че вашите машинки, с които записвате имат - той пазаруваше депутатите на Има Такъв Народ - по лаборатории, по жилища, непрозрачно и без камери. В нашето писмо за среща категорично сме споделили, че желаеме гласност ", сподели Борисов. Лидерът на ГЕРБ счита, че президентът постъпва добре, като оставя време на партиите да приказват.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР