ГЕРБ ще подкрепят вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта.

...
ГЕРБ ще подкрепят вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта.
Коментари Харесай

ГЕРБ удрят рамо на Симеонов за закона за хазарта

ГЕРБ ще поддържат вицепремиера Валери Симеонов за закона за хазарта . Това стана ясно след срещата на водача на НФСБ със заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов в Народно събрание.

Управляващите са безапелационни, че
хазартът се трансформира в зараза измежду подрастващите и лицата с по-нисък обществен статус . За пушенето обаче герберите не отстъпват и желаят възбраната да остане. По други хрумвания на Симеонов ГЕРБ са отворени за полемики. Вицепремиерът прави оценка позицията на ГЕРБ по възбраната за тютюнопушенето .

 Валери Симеонов подреди лидерските срещи в Народно събрание
Валери Симеонов подреди лидерските срещи в Народно събрание

С Марешки срещата се отсрочва

Той е безапелационен, че възбраната пречела на бизнеса . Търся поддръжка по закони, уточни Валери Симеонов. Като вицепремиер бил задължен да потърси съдействието от всички парламентарни групи . Нямало неразбирателство в Оперативна програма, по думите му.

Вътрешнокоалиционните въпроси ще си ги решаваме между тях , а не пред медиите, отсече Симеонов. Управлението било устойчиво.



За разминаването по законите за вероизповеданията нямало спънка и двата плана да минат и сред първо и второ четене да се уточняват текстовете. А дали скърца обединението, Симеонов уточни: " Каруцата скърца, тъй като върви ". Различията, които има сред обособените партии няма да съборят властта.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР