ГЕРБ ще подкрепи независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, такова

...
ГЕРБ ще подкрепи независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, такова
Коментари Харесай

Скандален обрат в Кресна! ИК на ПП ГЕРБ реши: Подкрепят независимия кандидат за кмет Николай Георгиев, номинираният партиен кандидат Т. Гюрев- отпада!

ГЕРБ ще поддържа самостоятелния претендент за кмет Николай Георгиев, такова е решението на Изпълнителната комисия на партията взето през вчерашния ден, това научи Struma. com от свои източници по върховете на партията. Решението шокира и скандализира локалната конструкция на ГЕРБ, която на свое заседание през юли номинира единомислещо водача си, младият и напорист политик Тодор Гюрев.

Сведено до знанието на локалните гербери, решението на комисията безусловно ги попари, защото към този момент бяха почнали същинската работа по подготовка на изборния развой. На събранието си герберите избраха и листата с кандидат-съветници и демонстираха стройна организация, месеци преди старта на акцията.

Дни преди началото и обаче, комисията ги изненада. Какво ще се случва оттук насетне е неразбираемо, само че е реалност, че решението обърка политическата обстановка в Кресна. Така, тук главният кандидат за кметския пост остава самостоятелният претендент Николай Георгиев, който бе кмет повдигнат от Българска социалистическа партия, само че напусна демонстративно партията, неодобрявайки политиката на водача и Корнелия Нинова. Как герберите ще реагират и ще работят ли по новому ще разберем. На Гюрев, който към този момент работи като претендент за кмет е препоръчано да оглави листата за съветници. Как се е отразила промяната в последния миг на структурата на Политическа партия ГЕРБ?! Очаквайте детайлности към обстановката.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР