ГЕРБ ще направи всичко възможно да има правителство. Това стана

...
ГЕРБ ще направи всичко възможно да има правителство. Това стана
Коментари Харесай

Балачев, ГЕРБ: Ще направим всичко възможно да има правителство

ГЕРБ ще направи всичко допустимо да има държавно управление. Това стана ясно от думите на народния представител Бранимир Балачев на конференция през днешния ден във Варна. Според него е безчинство над българския народ да се върви още веднъж на избори, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

На конференцията през днешния ден, която се организира в офиса на партията във Варна, участваха и общински съветници. Балачев напомни, че преди повече от година и половина е сезирал способените органи, за използването от комплекс " Хоризонт " на над 2 декара в Морската градина във Варна, където нелегално са ситуирани преместваеми обекти - шатри. Според него сега тече досъдебно произвеждане, а на следващия ден в Административния съд в морския град ще бъде гледано дело против тези преместваеми обекти. Според Бранимир Балачев някогашния към този момент основен проектант на Варна Виктор Бузев е бил измамен да даде позволение за слагането им.

Вижда се и краят на сергиите в курорта Златни пясъци, стана ясно още от думите на народния представител. И той съобщи, че от 2 години те нямат разрешителни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР