ГЕРБ сезира прокуратурата и икономическа полиция заради скандалните разкрития в

...
ГЕРБ сезира прокуратурата и икономическа полиция заради скандалните разкрития в
Коментари Харесай

ГЕРБ дава бившия здравен министър Стойчо Кацаров на прокуратурата

ГЕРБ сезира прокуратурата и икономическа полиция поради скандалните разкрития в болница " Лозенец ". Те упорстват да бъде осъществена инспекция на някогашния здравен министър Стойчо Кацаров, който съгласно тях е бил наясно със злоупотребите на назначения от него началник на здравното заведение.

" Назначеният от Кацаров изпълнителен шеф на болница " Лозенец ", който беше освободен от доцент Стоименова, е сключвал контракти със себе си и си е давал заплата. Имаме корист с обществени средства в размер на 40 хиляди лв., с които Радосвет Горнев е ощетил данъкоплатците ", съобщи Костадин Ангелов, някогашен министър на опазването на здравето в държавното управление на Бойко Борисов. По негови данни Кацаров е уведомяван няколкократно за дейностите на Горнев, само че не е подхванал никакви дейности.

" Искаме прокуратурата да направи инспекция прикривал ли е Стойчо Кацаров противоправни дейности на доцент Горнев и направил ли е закононарушение по работа поради неупражнен надзор като принципал на лечебното заведение ", уточни още Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР