ГЕРБ сезира мисията на международните наблюдатели от ОССЕ за противоконституционни

...
ГЕРБ сезира мисията на международните наблюдатели от ОССЕ за противоконституционни
Коментари Харесай

ГЕРБ сезира международните наблюдатели за акции срещу техни активисти

ГЕРБ сезира задачата на интернационалните наблюдаващи от ОССЕ за противоконституционни дейности от страна на служебния кабинет, заяви партийното управление. Поводът са полицейските акции от последните дни по отношение на организацията на предварителните избори тази неделя.  

" Министерство на вътрешните работи арестува като на 9-ти септември. Тежко въоръжени и маскирани нахлуват и брутално тарашат домовете единствено на симпатизанти и членове на ГЕРБ. Всичко е по анонимни сигнали и доноси. Слагат се белезници и се извеждат показно хора в цялата страна единствено тъй като са от ГЕРБ. ", съобщи някогашният министър председател и лиде р на ГЕРБ Бойко Борисов.

Тома Биков съобщи, че има стотици случаи " на полицейски произвол, непосредствено съгласуван от Бойко Рашков. " Той изброи няколко съответни образеца на задържане на локални партийни деятели в Поморие, област Пловдив, Шумен, които са били арестувани за 24 часа и освобождавани по-късно " без обвинявания и без показване на нито едно доказателство ". Биков цитира и случаи на " приучване на разпит претендент от листата на ГЕРБ, навлизане в търговски обекти, благосъстоятелност на сина на кмета на община Козлево, навлизане в бизнес център, благосъстоятелност на българо-американски жител, разпитване на чиновници дали са участвали на предизборно мероприятие на ГЕРБ, приучване на разпити на двама кметове в Констинбродско без да им се каже по какви аргументи и с какви доказателства, директна помощ за Движение за права и свободи в Кърджали с набедяване на Цвета Караянчева за оказване на напън без никакви доказателства, навлизане в дома на организационния секретар на ГЕРБ в Козлодуй, Ангел Владов ". 

По никакъв метод няма да спрем това, което вършим. " Големият проблем е, че изборите в България към този момент са опорочени - от Бойко Рашков, който действа под управлението на Румен Радев ", съобщи още Биков. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР