ГЕРБ-СДС все пак не представиха кандидата си за кмет на

...
ГЕРБ-СДС все пак не представиха кандидата си за кмет на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС се регистрираха за местния вот в София без да кажат кой е кандидат за кмет

ГЕРБ-СДС въпреки всичко не показаха претендента си за кмет на Столицата през днешния ден. Партията избра деня на София, с цел да показа единствено номинациите си за районни кметове.

Това бе направено от ръководителя на СОС Георги Георгиев, който е и едно от спряганите имена за правоприемник на Йорданка Фандъкова. Днес ГЕРБ-СДС се записва за присъединяване на вота в Общинската изборна комисия. Очакваше се, че Борисов ще избере деня на София, с цел да показа номинацията си за кметската конкуренция.

Георгиев съобщи, че името на кандидатурата ще стане ясно в идващите няколко дни. Той предизвика Васил Терзиев с думите, че препоръчаният от ГЕРБ-СДС човек няма да се крие от диспути, а когато го канят на изявленията няма да взима районни кметове под ръчичка.

През последните дни номинацията на ГЕРБ за правоприемник на Фандъкова бе защитавана в загадка. В петък водачът на партията Бойко Борисов разгласи, че чака да свърши ретроградният Меркурий през днешния ден, с цел да разгласи кандидат-кметовете. По-рано водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов съобщи, че ще бъде номиниран " квалифициран човек, който схваща от София, който схваща от политика, който не е попаднал инцидентно на някаква позиция ".

Неофициално като хора, отговарящи на този профил, най-споменавани бяха имената сегашния ръководител на Народното събрание Росен Желязков и на Георги Георгиев.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР