ГЕРБ-СДС смята, че подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително.

...
ГЕРБ-СДС смята, че подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително.
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС втвърди тона: Подписването на коалиционно споразумение е крайно наложително

ГЕРБ-СДС счита, че подписването на съдружно съглашение е извънредно неотложно. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Деница Сачева в отговор на премиера Денков по отношение на изказването му по-рано през днешния ден във връзка съдружното съглашение, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Това, което следва да бъде направено не трансформира главните цели. Не чакаме бъдещи обещания от господин Денков, а да чуем какво в действителност е изпълнено през последните 9 месеца ", безапелационна бе тя.

“Не одобряваме държанието, което има ПП-ДБ в непрестанно неглежиране на това, че ГЕРБ-СДС е първа политическа мощ ", сподели още тя.

" Искаме ясно съдружно съглашение, с цел да е ясно към какво се сплотяваме, какво ще се прави, кои са нашите цели, кои са на ПП-ДБ ", разясни Сачева.

Зам.-председателят на ГЕРБ-СДС упрекна ПП-ДБ в двуличие поради гласуването от предходната седмица, обвързвано с построяването на АЕЦ " Козлодуй ". Припомняме, че тогава имаше две оферти - на ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи едно, а на ПП-ДБ друго.

По-рано през днешния ден Костадин Костадинов съобщи, че ПП-ДБ са търсели поддръжка от четвъртата политическа мощ предходната седмица.

Тома Биков разяснява, че ГЕРБ-СДС желае да предотврати политическа рецесия, а не да провокират такава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР