ГЕРБ-СДС ще внесе няколко предложения в областта на сигурността, свързани

...
ГЕРБ-СДС ще внесе няколко предложения в областта на сигурността, свързани
Коментари Харесай

Контра на Асен Василев: ГЕРБ-СДС предлага увеличение на заплатите за МВР и администрацията

ГЕРБ-СДС ще внесе няколко оферти в региона на сигурността, свързани с възнагражденията в Министерство на вътрешните работи и министерство на защитата, което планува и заплатите в Национален осигурителен институт и БАБХ да се усилят. Това разгласи Теменужка Петкова от ГЕРБ -СДС, която организира среща с представители на КТ " Подкрепа " в Народното събрание, съобщи БГНЕС.

“В региона на образованието сме подготвили редица значими оферти, свързани с материалната база на учебните заведения, увеличение на разноските за храна в образованието и увеличение на възнагражденията в държавните висши учебни заведения и Българска академия на науките ”, сподели още тя и разясни, че от КТ " Подкрепа " са останали удовлетворени от предложенията.

Нашите оферти значително покриват техните, само че сложиха въпроса и с увеличение на възнагражденията в Национална агенция за приходите и в Агенция “Митници ”. Ще се борим в бюджет 2024 година да правим промените, които сме възнамерявали, тъй че тези несъответствия да бъдат преодолени ”, сподели още Теменужка Петкова.

По отношение на възнагражденията на чиновниците в Спешна помощ и РЗИ, ГЕРБ-СДС са подготвили предложение за нарастване на заплатите, оценено на 36 млн. лева

Предложението идва като контрапункт на желанията, изразени от финансовия министър Асен Василев, нарастване да получат единствено работещите, които не са имали такова предходната година. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР