ГЕРБ-СДС ще се опитат да започнат разговори по политики. Правителство

...
ГЕРБ-СДС ще се опитат да започнат разговори по политики. Правителство
Коментари Харесай

Сачева: Напомнихме на президента, че участва в създаването на това, което днес не харесвал

ГЕРБ-СДС ще се опитат да стартират диалози по политики. „ Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко я има. Мислили сме го това, тъй като го изискуем на гласоподавателите. Персонален състав не е въображаем, само че в случай че се стигне до това, ще бъдат излъчени ярки персони “, съобщи пред Нова ТВ Деница Сачева.

„ Намираме се в обстановка на политическа рецесия и колкото по-бързо партиите стартират да водят разговор, с цел да вземат решение проблемите, толкоз по-добре ”, съобщи Сачева.

„ Дали ние ще участваме в ръководството на страната, го вземат решение гласоподавателите, а не президентът или политическите ни съперници ”, сподели Сачева. И акцентира, че на диалозите с президента са му напомнили, че той е взел участие в основаването на това, което през днешния ден не харесвал.

„ Многократно сме апелирали към това да беседваме с институциите и останалите партии. Диалог не значи безкритичност ”, продължи Сачева.

„ Чисто математически държавно управление без ГЕРБ не може да има. Ние сме тези, които вършим взаимни отстъпки, вършим действия, вършим опити, с контактна група, с отстъпки, взаимни отстъпки. Най-важните неща са националните цели и политиките, които има да осъществяваме “, сподели още Сачева.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР