ГЕРБ-СДС са поискали и други министерски постове в правителството на

...
ГЕРБ-СДС са поискали и други министерски постове в правителството на
Коментари Харесай

Първи крамоли в ротацията ПП-ДБ-ГЕРБ: Денков обяви, че партията на Бойко иска още министерски кресла

ГЕРБ-СДС са поискали и други министерски постове в държавното управление на Николай Денков. Това разяснява самият той след осъществяване на председателски съвет в Народното събрание през днешния ден.

По думите му обаче, Продължаваме промяната – Демократична България държат държавното управление да бъде единствено с техни министри, заяви Българска национална телевизия.

„ Разбира се, че имат предпочитание, само че има избрани правила. Ще излъчим ние листата и по-късно, в случай че има промени, те би трябвало да минат през националните препоръки и на двете страни “, сподели Денков.

Денков не разяснява възможни хора за постовете като сподели, че сега се водят договаряния. След като бъде получен втория мандат, той ще заяви бъдещите министри. Кандидатът за министър председател на ПП-ДБ не разяснява и дали има ангажименти с ГЕРБ-СДС за места на заместник-министри.

На излизане от председателският съвет през днешния ден съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов разяснява, че ще бъде направено всичко допустимо, с цел да бъде формирано постоянно държавно управление.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР