ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на

...
ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС са готови да предложат и експертен кабинет, и на малцинството


ГЕРБ-СДС са подготвени да предложат и експертен кабинет, и на малцинството. ГЕРБ-СДС са подготвени да предложат и експертен кабинет, и на малцинството, заяви пред  депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева.
По думите ѝ изборът сред двата разновидността
зависи от това на каква поддръжка ще разчитат от ПП-ДБ и желаят ли националните цели да бъдат реализирани.
„ България няма потребност от това за шести
следващ път да получи същият отговор – това, че хората няма да дадат своя избор на нито една политическа мощ да ръководи независимо. Хората желаят да се откри път сред другите политически партии и да се приказва за национални цели и национално обединяване. Хората желаят политическите партии да загърбят частните си политически ползи и да работят за страната ”, сподели тя.
„ България има потребност от постоянно държавно управление,
хората желаят да се откри път сред другите партии и да се приказва за национални цели и обединяване. След като сме дали половин милиард за избори, няма потребност към този момент да харчим пари, с цел да получим същия отговор. Искаме Политическа партия да са почтени и да кажат за какво са в политиката и какво желаят да вършат.
Споразумяхме се, че законопроектите са и
наши цели. Приоритетите за ПВУ не принадлежат на Политическа партия, а са общонационални, за какво Политическа партия са в политиката, какво желаят да реализират, политики ли желаят да реализират? “, попита Сачева.

„ Ако България има значение, законодателната стратегия има значение, в случай че политиките имат значение, тогава какво значение има поредността на връчването на мандатите. Какви още опити желаят още да създадат Политическа партия, с цел да стартират най-сетне да осъществят политики? “, попита още веднъж Сачева.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР