ГЕРБ - СДС продължават да полагат усилия за създаване на

...
ГЕРБ - СДС продължават да полагат усилия за създаване на
Коментари Харесай

Манфред Вебер пожела успех на Бойко Борисов в отговорната задача да бъде съставено стабилно правителство около ГЕРБ-СДС

ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не престават да поставят старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с Манфред Вебер, ръководител на най-голямата партия в Екологичен потенциал - Европейската национална партия, която се организира в границите на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС) в Аугсбург, Германия. Манфред Вебер и Бойко Борисов разискаха настоящата политическа конюнктура в България. Борисов уточни, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили не престават да поставят старания за основаване на устойчиво държавно управление, от което страната ни има потребност. „ България е изправена пред голям брой рецесии и ние ще създадем всичко по силите ни, с цел да я изведем от тях. Държавата ни банкрутира, поради ръководството на „ Продължаваме промяната “. Благодарение на тяхното държавно управление дефицитът ни доближава 7%, а идващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 милиарда дълг “, уточни водачът на ГЕРБ. Той показа, че още в първите дни на Народното събрание ПГ на ГЕРБ -СДС е предложила ограничения, ориентирани напълно към хората и бизнеса, които биха ни извели от рецесиите. 

Председателят на ЕНП Манфред Вебер поздрави Бойко Борисов за изборния резултат на партията. Вебер пожела триумф в виновната задача да бъде формирано устойчиво държавно управление към ГЕРБ-СДС и акцентира, че партията има цялостната поддръжка на цялото семейство на ЕНП в тези старания. Според него резултатите от изборите в България са знак, че жителите чакат политическо водачество. 



Манфред Вебер посочи, че България има потребност още веднъж да се възползва от европейските средства, които ще са в помощ за бизнеса и жителите в тези несигурни времена. Той разяснява, че ГЕРБ-СДС са потвърдили, че имат опита и могат да поемат отговорност, с цел да се оправят с провокациите, пред които е изправена страната.
Бойко Борисов напомни, че по време на неговото ръководство на България не са спирани европейски средства и държавното управление е предписание всичко належащо, с цел да се възползва от всяко евро, което Европейска комисия е отпускала. По думите му по време на ръководството на „ Продължаваме промяната “ не е направено нужното, с цел да може страната ни бързо да се възползва от парите по Плана за възобновяване и резистентност.

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР