ГЕРБ-СДС няма да подкрепи кабинет с мандат на Демократична България,

...
ГЕРБ-СДС няма да подкрепи кабинет с мандат на Демократична България,
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да подкрепи кабинет на ДБ, ако в него има лица от ПП - Политика

ГЕРБ-СДС няма да поддържа кабинет с мандат на " Демократична България ", в случай че в него вземат участие лица от " Продължаваме промяната ".

" А в случай че третият мандат отиде при „ Демократична България ", ще чакаме първо от нас да бъде поискана поддръжка. Ще желаяме и Демократична България да направи оценка на всичко, което се е случило при ръководството на „ Продължаваме промяната " - корупционни кавги, енергетика, ПВУ, цени на горива ", добави тя.

Това съобщи председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в Русе, представена от БГНЕС. По думите ѝ Политическа партия не са положили никакви реални силия за кабинет и са тикали страната към предварителни избори.

Тя напомни, че има решение на конгреса на ГЕРБ, според което партията не може да поддържа кабинет на Българска социалистическа партия.Атанасова добави, че няма да подкпепят и държавно управление на " Възраждане ".

По отношение на Движение за права и свободи и " Български напредък ", Десислава Атанасова съобщи, че имат допирни точки с тях, само че решение за възможна поддръжка на държавно управление с мандат, даден на някоя от двете партии, ще вземат управителните органи на ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР