ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ).

...
ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ).
Коментари Харесай

Борисов: Мария Габриел - премиер, МВнР - на ГЕРБ

ГЕРБ-СДС не отстъпват Външно министерство на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ). Ясно и тъкмо: Мария Габриел - министър председател, сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Външно министерство, единственото което имаме – при нас, да се избере министър, който пази държавните, а не партийни ползи, всички други министри и регионални шефове остават при тях (ПП-ДБ), разясни той. Ако това не се случи, няма какви договаряния да се водят повече , разгласи Борисов.

Потресен съм от вчерашното изявление на акад. Денков, който желал Външно министерство не за да се чува гласът на България, на държавното управление, на народа, а на ПП-ДБ , акцентира той.

Вчера пред журналисти в Хага министър председателят Николай Денков заяви, че не желае поста на външен министър като подобен, а с цел да се чува гласът на ПП-ДБ в чужбина.

Видеото е архивно: Борисов: Ако Габриел няма да е министър председател и външен министър, ще излъчим нов претендент за Министерство на външните работи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР