ГЕРБ-СДС излязоха с реакция за скандала в ЦИК с решението

...
ГЕРБ-СДС излязоха с реакция за скандала в ЦИК с решението
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС уважават ЦИК, но искат да си промени решението

ГЕРБ-СДС излязоха с реакция за абсурда в ЦИК с решението за метода на отчитане на резултатите от гласуването в протоколите .

Уважаваме всяко решение на самостоятелен държавен орган, съобщи Росен Желязков в изказване в партийната централа. Но герберите не се съгласяват с него. Общото отразяване на избор с хартия и с машина ведно не се хареса на герберите. Те желаят тези резултати да се записват настрана, тъй като това ще даде отговори на въпроси, които вълнуват жителите.

Припомняме, решението на ЦИК бе гласувано от представителите навръх ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и някои от " ИТН ". За решението се разбра от  Цветозар Томов.

Ние не одобряваме всички упреци, че ГЕРБ/СДС имат отношение към вземането на това решение, посочи Желязков. Затова партията ще упорства за проверка на това решение.

И за Радомир Чолаков решението на изборната администрация не е удачно . ЦИК да предприеме всички ограничения за осъществяване на почтени и транспарантни избори, настоя той.

Чолаков счита, че още занапред партии създавали напрежение, с цел да имат съображение да оспорят резултатите.
 За броенето на огромни и дребни купчини бюлетини
За броенето на огромни и дребни купчини бюлетини

Общественият съвет към ЦИК - може да преминем напълно на хартия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР