“ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната/ПП/ не искат избори, особено ПП –

...
“ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната/ПП/ не искат избори, особено ПП –
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Категоричната позиция на БСП е за избори две в едно

“ГЕРБ-СДС и Продължаваме промяната/ПП/ не желаят избори, изключително Политическа партия – те ще претърпят огромни загуби. Процентите, които им дават някои социологически организации са мощно надути. Причината е, че ГЕРБ-СДС и Промяната най-цинично излъгаха гласоподавателите си. Аз даже не познавам от международната процедура подобен политически цинизъм. Българският народ би трябвало да накаже, тъй като такава машинация е много шокираща и гласоподавателите при всички случаи ще ги санкционират – в идентична или в друга степен.

Моето персонално мнение е, че сега Българска социалистическа партия работи за изборите. Такива са ни гласуванията в Парламента. Такива са ни обществените позиции, само че това не зависи единствено от нас. Моето чувство е, че тези „ юнаци “ търсят разновидности да решат въпроса, защото те не желаят да вървят на избори, а желаят " да разпределят баницата “.

Това сподели на конференция в Плевен, народниятпредставител от " Българска социалистическа партия за България " проф. Румен Гечев.

Той посочи, че безапелационната позиция на Българска социалистическа партия е за незабавни избори две в едно. Проф. Гечев разяснява, че на всички места по света опозицията нападна с обстоятелства и други възможности ръководещите.

" Затова и няма нищо по-логично, по време накриза на ръководството, опозициятада търси различно решение посредством избори ", сподели той.

Относноподготовката на БСПза идните избори за Европейски парламент проф. Гечев сподели, че до края на месец март се събират предложенията в Националния съвет, след коетоще бъдатобобщенипредставени конкретнитеноминации. " ВБрюксел би трябвало да отидат хора, които са освен добре професионално готови, само че и с отлична езикова подготовка, с цел да може да поддържат връзка с останалите евродепутати ", сподели проф. Гечев, като не изключивъзможността самият той да взе участие в изборите за Европейски парламент.



В конференцията участваха и общинските съветници от групата на " Българска социалистическа партия за България " в Общинскисъвет -Плевен, средкоито и новият ръководител на БСП-Плевен Генади Тодоров.

Те показаха резултати отработа си, кактои повече заактуалните за обществотопроблеми, на коитоще търсят решение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР